Livrare si Retur

  • Livrare

Livrarea produselor se realizeaza prin Fan Courier, oriunde in Romania, in termen de 24-48 ore de la plasarea comenzii prin intermediul formularului de comanda.

Costul livrarii este de 16 RON TVA inclus. In cazul comenzilor achitate prin ramburs (cont colector), costurile suplimentare vor fi suportate de catre cumparator. Comenzile peste 150 RON, livrate prin curier, beneficiaza de transport gratuit

  • Dreptul de retragere 

Clientul are dreptul să se retragă din vânzare, fără a preciza motivele, în termen de 1 zi(le), începând de la ziua receptiei coletului conţinând produsele comandate.

Dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru produsele a caror ambalaj este desigilat.

Pentru a exercita dreptul de retragere trebuie clientul trebuie să completeze o declaraţie neechivocă prin completarea unui formular în format digital accesibil pe site sau prin trimiterea unui mail.

Notificarea prin care se exprimă decizia de a se retrage trebuie să cuprindă: numele clientului, data expedierii coletului, numărul comenzii, produsele ce au făcut obiectul comenzii, suma de returnat, adresa unde a fost livrat coletul şi de unde transportatorul urmează să preia coletul de retur, datele contului bancar unde doriţi să vă fie restituit preţul contractului.

Ulterior recepţionării formularului completat/emailului privind declaraţia de retragere, clientul va fi contactat de către un reprezentant Goblin Works SRL pentru a stabili data şi modalitatea de returnare a coletului.

În caz de retragere, se va orice sumă achitată de client, cu excepţia costurilor alese ca modalitate de livrare.

Rambursarea preţului va fi realizată fără întârzieri nejustificate şi, nu mai târziu de 14 zile de la data la care a fost notificată decizia de retragere. Cu toate acestea, Goblin Works SRL îşi rezervă dreptul de a amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au format obiectul vânzării sau până la data primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele comandate către Goblin Works SRL.

În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost trimise clientului, în ambalajul original (ce conţine toate elementele sale structurale), cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit (factură, certificat de garanţie etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi condiţie ca la primire: fără defecte (cu excepţia viciilor ascunse imputabile Goblin Works SRL şi exceptând defectele deja semnalate de client şi care sunt imputabile Goblin Works SRL).